Activiteiten
Nieuwe site gemeente: LVVerrast

De gemeente krijgt een nieuwe site: LVVerrast.nl De site maakt onderdeel uit van de campagne ‘Laat je verrassen’ die erop gericht is duidelijk te maken wat Leidschendam-Voorburg allemaal te bieden heeft. De campagne is bedoeld voor inwoners van de gemeente en bezoekers van elders.

‘Leidschendam-Voorburg gaat het hele land verrassen’, zo meldt de site. Op die manier moet er meer aandacht voor de gemeente komen. ‘Daar profiteren we straks allemaal van’.

De site werkt met negen categorieën: eten&drinken, historie, kunst&cultuur, overnachtingen, sport&spel, wandelen&fietsen, water, winkelen, workshops. Per categorie worden ondernemers en locaties gemeld.

Behalve de website komen er ook folders en een magazine. Daarnaast worden social media ingezet en wordt gewerkt met advertenties. ‘We zetten álle middelen in om te zorgen dat Leidschendam – Voorburg écht zichtbaar wordt’, klinkt het.

De gemeente runt al twee soortgelijke sites: www.eropuitinLeidschendamvoorburg.nl en www.aandevliet.nl Die zouden beiden in de nieuwe site op moeten gaan.

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter