Nieuws
U zegt het maar: Verrassend snel nieuws

‘Dat Vlietnieuws boven op het nieuws zit wisten we al. Maar soms gaat het wel erg snel. Zondag 20 juni werd er melding gemaakt van de nieuwe website lvverrast.nl als onderdeel van ‘Laat je Verrassen’ een campagne waarmee we onze regio beter op de kaart gaan zetten.

En dat klopt helemaal want we hebben een prachtige website in de steigers staan. Met een team werken wij er hard aan zodat bewoners en bezoekers hierop straks kunnen vinden wat er te doen is in Leidschendam, Voorburg en Stompwijk. Onze regio waar zo verrassend veel te beleven is.

Echter gaat deze website pas begin juli Live. Bezoekt u nu www.lvverrast.nl dan treft de u een tijdelijke website die is gebouwd om ondernemers en eigenaren van monumenten, evenementen en belevenissen op te roepen ons op de hoogte te brengen van hun nieuws maar dit is dus niet de uiteindelijk, veel uitgebreidere, website.

Nu echter de geest uit de fles is maak ik graag van de gelegenheid gebruik en doe ik een oproep naar iedereen die hiervoor denkt in aanmerking te moeten komen. Dus, bent u bezig met voorbereidingen van een evenement of workshops, beheert u een monument of bezienswaardigheid in de gemeente Leidschendam-Voorburg en u bent nog niet door ons benaderd, neem dan contact met mij op zodat wij kunnen beoordelen of u een mooi plekje op de nieuwe website kunnen geven’.

(Mark Baars, projectcoördinator ‘Laat je Verrassen’. mark@lvverrast.nl / 06 – 5365 1781)

 

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter