Activiteiten
Site voor jeugd- en jongerenactiviteiten: www.LV2do.nl

De gemeente heeft een nieuwe site waarop activiteiten voor de jeugd zijn te vinden: http://www.LV2do.nl B&W betalen de site gedurende drie jaar. Op de site kunnen organisaties hun activiteiten bekend maken. De website is gericht op kinderen tot 12 jaar (waarbij de ouders de kinderen kunnen opgeven voor activiteiten) en jongeren vanaf 12 jaar. De activiteiten starten vanaf 1 juli en duren tot eind augustus als de zomervakantie ten einde loopt.

De gemeente legt de verantwoordelijkheid voor het organiseren, coördineren en communiceren van de activiteiten bij de organisatoren en aanbieders neer. Zij zijn verantwoordelijk voor het aanbod. Dat kan ‘bestaand aanbod’ (activiteiten die al eerder zijn aangeboden) en ‘nieuw aanbod’ zijn. In het geval van nieuw aanbod moet aangetoond worden dat het een aanvulling is op het bestaand aanbod en dat er ook sprake is van een lokale behoefte. De gemeente subsidieert activiteiten. Voor deze zomer is daartoe 100.000 euro gereserveerd.

De site had op 19 juni actief moeten worden. Dat is echter niet gelukt, zo blijkt als de site wordt bezocht. ‘Coming soon! Hou deze site in de gaten voor alle activiteiten in Leidschendam-Voorburg!’, zo staat er te lezen. Een klok die op de site stond toont 00Days, 00Hours, 00Minutes en 00Seconds.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter