Activiteiten
Theaters komen met actie bij start voorverkoop

Theater Ludens en Het Veur Theater zijn met de voorverkoop voor het nieuwe theaterseizoen 2021-2022 gestart. Voor de vroege kaartkopers stellen zij een prijs ter beschikking: De Super-de-luxe-avond-uit voor 2 personen. Elk theater deelt zo’n prijs uit.

Wat een en ander inhoudt leggen de theaterdirecties als volgt uit: ‘Je wordt de dag van de voorstelling thuis opgehaald met een luxe limousine die je vervolgens naar hotel Central Park in Voorburg brengt. In je comfortabele hotelkamer kun je je opfrissen voordat je gaat genieten van een heerlijk 3-gangen diner. Je wordt (alweer per limousine) naar het theater gebracht waar je kunt genieten van de voorstelling die je in de voorverkoop hebt geboekt. Na afloop ga je per limousine terug naar het hotel. ‘s Ochtends ontwaak je in je prachtige hotelkamer om daarna te genieten van een luxe ontbijt, waarna je door de limousine weer thuis wordt gebracht. Het zal je aan niets ontbreken’.

De twee prijzen worden verloot onder de bezoekers van beide theaters die tussen 1 juli en 20 augustus 2021 kaartjes voor de voorstellingen van deze theaters hebben gekocht. Samen met de winnaar kiest het theater de datum voor de super-de-luxe avond, uit de door de winnaar geboekte voorstellingen. Op 31 augustus worden de prijswinnaars bekend gemaakt op de websites van beide theaters.