Activiteiten
Nieuw hoofdveld Forum Sport

Voetbalvereniging Forum Sport krijgt nog deze zomer een nieuw kunstgras hoofdveld; twee jaar eerder dan voorzien. Het huidige veld is versleten vanwege de hoge speelbelasting en het medegebruik door derden van het veld. Afkeuring door de KNVB dreigt. Het met twee jaar naar voren halen van de vervanging kost de gemeente 66.000 euro. Omdat de afschrijvingstermijn van tien naar acht jaar wordt teruggebracht ontstaat er ook nog een extra last van 7800 per jaar. Dat heeft wethouder Astrid van Eekelen de gemeenteraad bericht. Forum Sport heeft ruim 1300 leden. Er is geen ruimte op complex ‘t Loo om de bespeling van het hoofdveld terug te brengen. Ook het beperken van schade ontstaan door gebruik van verkeerd schoeisel is geen optie. Het is ondoenlijk om vrijwilligers in te zetten die van iedereen die het veld wil betreden, de schoenen te laten controleren.