Nieuws
Retail Campus krijgt officiële status

Op vrijdag 16 juli ondertekenen de partners van de Retail Innovatie & Experience Campus (RI&EC) een samenwerkingsovereenkomst. In de Retail Campus werken ondernemers, onderwijs en overheid samen aan vernieuwende en aantrekkelijke winkelgebieden met goed opgeleid personeel. Dit doen ze samen met studenten in retail innovatie labs in de gemeente Leidschendam-Voorburg.

De samenwerkingsovereenkomst wordt getekend door: Gemeente Leidschendam-Voorburg (wethouder Astrid van Eekelen); Haagse Hogeschool (Hans Camps); mboRijnland (Otto Jelsma); MKB Leidschendam-Voorburg (Benedikte Zijlstra) en ROC Mondriaan (Harry de Bruijn). Tijdens de ondertekening komen de digiscan, het retailloket en de Julianabaan-app aan de orde. De ondertekening vindt plaats in Blue School in winkelcentrum de Mall. Blue School is een van de labs van de campus en laat de praktische en ervaringsgerichte combinatie van ondernemen en onderwijs zien.