Activiteiten
Indelingen amateurvoetbal seizoen 2021/22

Forum Sport, Zaterdag 1A:

AFC Amsterdam, Argon Mijdrecht, BOL Broek op Langedijk, SV Die Haghe Den Haag, Forum Sport, SV Honselersdijk, Monnickendam, SV Nootdorp, VELO Wateringen, Valken’68 Valkenburg, Voorschoten’97, WV-HEDW Amsterdam, VV ZOB Zuidoostbeemster.

SEV, Zaterdag 4E:

DVC Delft, GR. Willem II/VAC Den Haag, HDV Den Haag, HPSV Den Haag, Haagse Hout Den Haag, KSD-Marine Den Haag, Oliveo Pijnacker, RAS Den Haag, REMO Den Haag, RVC Celeritas Rijswijk, SEV, Semper Altius Rijswijk, SCSV De Ster Den Haag, Vredenburch Rijswijk.

RKAVV, Zondag hoofdklasse A:

Alcides Meppel, Alphense Boys Alphen aan de Rijn, Be Quick 1887 Haren, VV Emmen, HBS Den Haag, VV Hoogeveen, Purmersteijn Purmerend, RKAVV, SDO Bussum, VV SJC Noordwijk, TAC’90 Den Haag, TOGB Berkel en Rodenrijs, RKVV Velsen, VOC Rotterdam, VV De Zouaven Grootebroek.

VV Wilhelmus, Zondag 2D:

Antibarbari Rotterdam, COAL Rotterdam, Concordia Delft, FC IJsselmonde, Full Speed Delft, HMSH Den Haag, HVV Den Haag, Laakkwartier Den Haag, Meeuwenplaat Hoogvliet, RKDEO Nootdorp, VFC Vlaardingen, Wilhelmus, SV Wippolder Delft.

Stompwijk’92, Zondag 3A:

Alphen Alphen aan de Rijn, DHL Delft, VV HWD Rotterdam, Kethel Spaland Schiedam, ODB Den Haag, SEP Delft, SVH Den Haag, Sporting Leiden, Stompwijk’92, Taurus Delft, Voorschoten’97, WIK Den Haag, SV Madestein Den Haag.