Activiteiten
Beperkte openstelling Woej in augustus

Woej is van 2 tot en met 29 augustus van maandag tot en met vrijdag beperkt geopend van 9.00 – 15.30 uur. Veel Woej-activiteiten hebben in deze periode een zomerstop. Het gaat dan om activiteiten op het gebied van sport, creativiteit, taallessen en dergelijke. Ook de Kledingbank is gesloten (van 9 t/m 29 augustus).  Activiteiten als koffie drinken, maaltijden, Sociaal Servicepunt, wandelclub en bewonersinitiatieven gaan binnen de openingstijden gewoon door. Ook ‘De Ontmoeting’ op de Oranjehoek blijft geopend.

Vanaf maandag 30 augustus opent Woej weer haar deuren van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 – 17.00 uur. Alle activiteiten gaan vanaf die tijd weer beginnen, maar inschrijven kan nu al. Dus heeft u zin in yoga, pilates, Bewegen Voor Ouderen, computerles, Nederlandse les, tekenen & schilderen, biljarten, edelsmeden en meer, schrijf u dan in. Op de website (www.woej.nl onder ‘activiteitenkalender) vindt u alle activiteiten en informatie. Ook een inschrijfformulier staat online. Wilt u het liever handmatig invullen; dat kan op een van de locaties.

Bij Woej kan men overigens nog veel vrijwilligers gebruiken. Bij Woej zijn er zo’n 400 vrijwilligers, met veel verschillende werkzaamheden. Ze ondersteunen ouderen, schenken een lekkere kop koffie in een van onze wijk- en dienstencentra, vervoeren mensen die minder mobiel zijn, bieden hulp bij financiële problemen, geven taal- of computerles, helpen bij de Kledingbank en nog veel meer; de Woej-vrijwilligers zijn actief op vele fronten.  Kijk op www.woej.nl/themas/vrijwilligers voor meer informatie en alle vacatures.

Heeft u vragen over de openstelling, de activiteiten of de vacatures? Bel dan met 070 – 205 4750 of ga langs bij één van de locaties: De Groene Loper, Van Royenstraat 2, 2273 VD Voorburg, Oranjehoek, Oranje Nassaustraat 1, 2271 SJ Voorburg, De Plint, Prins Frederiklaan 7, 2263 GZ Leidschendam.