Nieuws
Chocolate Company opent in de Mall

In winkelcentrum The Mall komt een nieuwe vestiging van de  Chocolate Company. De opening is woensdag 21 juli. Bij een opening hoort feest en wie wat te vieren heeft trakteert. ,,We hebben de dagen na de opening allerlei leuke en lekkere acties”, vertelt franchisenemer Monique van de Chocolate Company.

Over Chocolate Company vertelt ze: ,,Je kunt er meer dan 60 verschillende smaken warme chocolademelk drinken. Dit kan dankzij de creatieve geest van bedrijfschocoladechef Toussaint, die de Hotchocspoon ontdekte. Het concept is simpel: een brok chocolade aan een houten lepel. Et voila, heerlijke chocolademelk. Het bedrijf is opgericht in 2004 en zit inmiddels overal in Nederland. Naast warme chocolademelk kun je er ook genieten van chocoladefondues, bonbons, chocbars en nou ja… Eigenlijk alles wat met chocola te maken heeft. Bovendien kunnen we bij Chocolate Company heerlijke koffies maken én serveren.”