Activiteiten
Voorrondes NK Stoepranden op terrein EHC

Kinderen in Leidschendam-Voorburg kunnen deze zomer voor het eerst meedoen aan de  voorrondes voor het NK Stoepranden. Op woensdag 18 augustus organiseert Sport en Welzijn dit event bij handbalvereniging EHC op sportpark Westvliet Voorburg. De jonge deelnemers kunnen zich op deze dag plaatsen voor het NK Stoepranden dat op zondag 19 september wordt gehouden in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem.

Stoepranden is een leuk en laagdrempelig spel, waarbij de spelers veel moeten bewegen. Het spel kan gespeeld worden door tieners, jongeren, volwassen en senioren. Zo draagt stoepranden bij aan meer onderling contact en gezelligheid in de buurt. En dat bevordert weer de kansen en mogelijkheden voor samen buitenspelen.

De voorrondes van het NK Stoepranden zijn onderdeel van de zomervakantie activiteiten van SenW. Kids kunnen meedoen in twee leeftijdscategorieën: 6 tot en met 10 jaar van 10.00 tot 12.00 uur en 11 tot en met 14 jaar van 13.30 tot 15.30 uur. Inschrijven voor deelname kan via de website van SenW.