Activiteiten
Natuurpret voor de kids met Arachno

Met het begin van de vakantie zijn er ook weer leuke natuurexcursies. Deze worden verzorgd door Arachno-Corner, Prinsenhof Leidschendam, en zijn bedoeld voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Bij sommige excursies mag er ook een ouder/verzorger, opa of oma mee. De slootjessafari van dinsdag zit al vol. Maar donderdag 22 juli is er plek bij het insecten zoeken (11 tot 13 uur). Op dinsdag 27 juli gaat men slangen zoeken in de duinen (07.00 tot 11.00 uur).

Op 5 augustus wordt het haaientanden zoeken op het strand (10 tot 14 uur), op 10 augustus is er een slootjessafari (11 tot 13 uur), op 17 augustus is er uilen zoeken in de schemering, op 19 augustus weer slangen zoeken in de duinen en op 28 augustus tenslotte is er van 11 tot 13 uur een viswedstrijd in de Vliet. Inschrijven en meer info via arachno-corner@hotmail.com