Activiteiten
Speciale trein naar TeamNL Olympic Festival
Tot en met 8 augustus rijdt er een bijzondere trein door Scheveningen. Deze speciale boulevardtrein brengt reizigers van station Kurhaus naar het festivalterrein: TeamNL Olympic Festival. Dé plek om de prestaties van onze Nederlandse topsporters te volgen, hen na terugkomst te huldigen én zelf te sporten in het strandzonnetje.

Om te laten zien hoe leuk bewegen is én om zelf aan de slag te gaan, staat op het festivalterrein de NS Kidsclub. Een initiatief van de AtletiekUnie in samenwerking met NS. Kinderen tot en met 14 jaar kunnen hier een parcours van allemaal spellen afleggen en maken spelend kennis met verschillende atletiekonderdelen. Wie rent het hardst en zorgt dat zijn trein als eerste over de finish kom

Misschien komen bezoekers op het festivalterrein wel één van de drie sporters tegen die wij al jaren steunen met het vervoer van en naar hun training. Zij zijn onze supporters van bewegen om kinderen en de rest van Nederland te laten zien hoe leuk sporten is: skateboarder Keet Oldenbeuving, atleet Anouk Vetter en zwemmer Lisa Kruger. Deze drie topsporters vormen samen Team NS en de komende weken juichen wij hen zo hard toe, dat ze het in Tokio kunnen horen.

Het boulevardtreintje vertrekt regelmatig (tussen 12.00 uur en 18.30 uur) vanaf station Kurhaus op de boulevard naar het festivalterrein aan het strand. Op vertoon van tickets voor het TeamNL Olympic Festival is het treinritje gratis, anders bedraagt een enkele reis 2 euro per persoon. Kaartjes zijn verkrijgbaar bij de machinist. (foto NS)
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter