Activiteiten
Opera op Buitenplaats Molenwei

Morgen, vrijdag 30 juli, klinkt er weer operagezang in het buitengebied van Leidschendam-Voorburg. Na de succesvolle Karavaan van de Boerencantate van J.S. Bach in 2020 spelen de musici ook dit jaar weer op Buitenplaats Molenwei, aan de Stompwijkseweg 27. Klassieke buitenconcerten hebben  een grote vlucht genomen het afgelopen coronajaar. Vrijdag spelen de musici onder de Luifel of bij minder mooi weer in stal de Barn op Molenwei.

De ‘Boerencantate’ van J.S. Bach is een cantate burlesque, een geestige mini-opera waarin de aardse genoegens van het boerenleven worden bezongen in 18e-eeuwse populaire deuntjes. Twee zangers, een accordeonist en een cellist nemen je mee naar het platteland van drie eeuwen terug. Met Klaartje van Veldhoven, zang; Mattijs van de Woerd, bariton; Renée Bekkers, accordeon en Benjamin Glorieux, cello. De cantate wordt gezongen in het Nederlands en duurt 45 minuten.

Om 18.00 uur kunnen gasten die vooraf reserveren genieten van een Boerenburger maaltijd van Hoeve Biesland uit Delfgauw. De concerten beginnen vrijdag 30 juli om 17.00 en 19.30 uur, kaarten kosten 15 euro. Voor reservering bezoek www.buitenplaatsmolenwei.nl/agenda/

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter