Nieuws
Lianne’s Game Wereld’ bij Midvliet FM

Vanaf woensdag 4 augustus om 17:00 uur is er bij Midvliet FM een nieuw wekelijks programma over games te horen. ‘Lianne’s Game Wereld’ is een informatief programma over gaming. Nummers uit de originele soundtrack van games zullen aan bod komen, maar ook muziek die gerelateerd is aan gaming, bijvoorbeeld prachtige creaties van Youtubers.

De ‘Game van de Week’ houdt je op de hoogte van de nieuwe spellen die uitkomen, door deze kort maar krachtig te behandelen. Heb je zelf een voorstel voor de game van de week? Een spel waar jij ontzettend naar uitkijkt, of dat net uitgekomen is en waar je geen genoeg van kan krijgen? Mail deze dan met je motivatie naar lianne@midvliet.nl en misschien is straks jouw game de game van de week.

Lianne’s Game Wereld is elke woensdag om 17:00 uur te beluisteren op Midvliet FM. Programmamaker: Lianne Pol.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter