Activiteiten
Actie Fenomeen Bovenveen: Red je vriendje!

Dinsdag 3 augustus tussen 14:00 en 15:00 uur heeft Fenomeen Bovenveen een leuke en leerzame activiteit in zwembad Forum Kwadraat in Voorburg. Desiree van den Eijnden, secretaris van de Stichting Fenomeen Bovenveen, vertelt: “Ben jij tussen de 5 en 12 jaar oud en in bezit van minimaal je A-diploma, dan nodigen we je van harte uit om mee te komen doen met Red je vriendje. Hier leer je als je te water komt (met je fiets) hoe je er het beste uitkomt. Valt je vriendje in het water? Wat doe je dan? Hier leer je het allemaal Voor deze gratis activiteit is inschrijven vooraf verplicht. Dit kan door een email te versturen met daarin : naam, leeftijd, welk diploma en telefoonnummer. Stuur dat naar: fenomeenbovenveen@gmail.com

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter