Nieuws
Nieuwe behangwinkel op Koningin Julianalaan Voorburg

Dit weekend zijn Daan en Mike nog volop aan het werk in hun nieuwe behangwinkel aan de Koningin Julianalaan in Voorburg. Dat moet ook wel, want morgen opent het paar de deuren. In de winkel helpt styliste Daan Meijer de klanten aan advies. Echtgenoot Mike is de behanger. Hij staat garant voor een strakke wand.

,,De interesse voor een eigen behangwinkel is er al een tijdje”, vertelt Daan. ,,Behang is een prachtig product die een compleet andere sfeer in je huis brengt. Je kan de natuur in huis halen of een stad, je maakt een romantische slaapkamer of een industriële werkkamer. Alles is mogelijk met behang. Tegenwoordig wordt ook het kleinste kamertje in huis omgetoverd tot een waardig verblijf. De keuken en badkamer zijn ook niet meer weg te denken in de behangwereld. Onze specialiteit is mooi behang verkopen met persoonlijke aandacht en advies voor de klant.”

Het Behanghuis aan de Koningin Julianalaan 184 is open van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 16:30 uur.