Mening
U zegt het maar: Grofvuil

‘Heb een stukje dakleer (2×1 meter) kan dat gunnen aan het openbaar groen…….edoch besluit het te deponeren bij Avalex. Kosten €7 (exclusief vervoer en tijd). Wil milieu vriendelijk reizen. Is er geen openbaar vervoer in L’dam Zuid. Willen mijn kinderen lekker zwemmen: buitenbad ‘Fluit’ weg, andere mogelijkheden verboden. Wil ik naar AH, de Mall onbereikbaar. Dus maar naar Den Haag. Even naar familie in Noord Leidschendam? Vergeet dat even maar: pleziervaart gaat voor.

Als ik burgemeester was zou ik ook vertrekken. Naar Urk want daar kan/mag alles. Laat Ap Heus maar lekker fietsen, die is volgens mij het beste af: hij toont zijn onbehagen en onbegrip zonder zich te realiseren dat de mensen in sommige delen van Leidschendam wel willen maar niet kunnen.
Nog even terug naar het dakleer: ben trots op de gekozen oplossing, maar zal de volgende keer kiezen voor de grijze kliko.  Even in stukjes snijden en dan komt het op dezelfde plek: de verbrandingsoven’.

(Naam inzender bij redactie bekend)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter