Nieuws
Werkzaamheden Utrechtsebaan in augustus

In augustus en september worden er nachtelijke werkzaamheden uitgevoerd aan de Utrechtsebaan (A12). Dat gebeurt op het weggedeelte tussen de kruising met de Zuid Hollandlaan en de op- en afrit 3 ‘Bezuidenhout’. Het werk bestaat uit het schoonmaken en inspecteren van de waterafvoer en het riool onder de Utrechtsebaan. Daarnaast worden er voorbereidingen getroffen voor het renoveren van de weg. Deze renovatie vindt later in 2021 plaats.

Dat gebeurt in de nachten van 9, 10, 11 en 12 augustus; in de nachten van 16, 17, 18 en 19 augustus; in de nachten van 23, 24, 25 en 26 augustus en in de nachten van 30 en 31 augustus en 1 en 2 september. De afsluitingen zijn van 22.00 uur tot 05.00 uur.

Gedurende de nachten van 25 en 26 augustus 2021 is de Utrechtsebaan in beide richtingen volledig afgesloten en wordt al het verkeer omgeleid. Bij de overige nachten wordt slechts 1 rijstrook per rijrichtingen afgesloten. Er blijft dan dus altijd 1 rijstrook per rijrichting open. Wel zullen gefaseerd de op- en afritten afgesloten zijn. Er zijn dan lokale omleidingen van toepassing.

Vanaf vrijdag 24 september tot en met maart 2022 vinden de hoofdwerkzaamheden plaats. In deze fase worden de betonnen wanden en ondergrond gerenoveerd. Ook het wegdek, de middenberm en de verkeerstechnische installaties worden vervangen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter