Nieuws
Bejubeld beeld verdwijnt in onkruid

Ooit was ze de trots van de beeldentuin in het Voorburgse  park Vreugd en Rust. Nu ligt het beeld ‘Aloe’ verscholen in een onherbergzaam grasland. Wildgroei en onkruid hebben een deel van het eens zo bejubelde beeld overwoekerd. Niet alle beelden zijn er zo slecht aan toe, bij een aantal wordt het gras wel gemaaid. Het wachten lijkt nog altijd te zijn op de start van de herinrichting van de parken aan de Vliet. De gemeente heeft hier tonnen subsidie voor gekregen. En de Stichting Mooi Voorburg, die het initiatief nam, roerde werkelijk iedere trom. Daarna werd het stil. Een opknapbeurt: wanneer dan? Desgevraagd laat  een woordvoerster van de gemeente weten pas na 19 augustus antwoord op die vraag te kunnen geven. Dan pas is de ambtenaar die er alles van weet terug van vakantie.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter