Activiteiten
Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman in Theater Ludens

Theater Ludens is er op de valreep in geslaagd het bijzondere duo Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman naar het theater te halen. De extra matineevoorstelling met de titel ‘De Pannekoekencaravan’ spelen zij op 18 september 2021 om 15.00 uur. Kaarten ad. €20,00 zijn te krijgen via http://www.theaterludens.nl

Ruim tien jaar geleden zagen Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen geen brood meer in de journalistiek. Het was tijd om het over een andere boeg te gooien. Ze kochten een pannenkoekencaravan en doopten zichzelf foodtruckondernemer voordat die überhaupt bestonden. Met wisselend succes trokken zij twee jaar lang stad en land af voordat ze berooid en een illusie armer terugkeerden naar de journalistiek. Inmiddels is het verwerkingsproces voltooid en maken Gijs en Marcel van hun verhaal een avondvullende voorstelling. De Pannekoekencaravan is een theateravond over vriendschap, ambitie en hoop.

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter