Nieuws
Voorburgse brievenbus zaait verwarring

Het is een dagelijkse bron van verwarring: de brievenbus op de Mgr. van Steelaan, nabij de kruising met de Spinozalaan in Voorburg. Op het ding staan namelijk verkeerde postcodes. Er is een gleuf voor boven de 2500 en een voor andere postcodes. Maar ja, de regio aldaar is postcode 2200. Hetgeen keer op keer leidt tot vertwijfelde gezichten. Waar moet die enveloppe nu in?  Het drama is zo’n twee jaar terug begonnen. Toen werd de vorige brievenbus met post en al in de brand gestoken. Post.nl zorgde snel voor een vervangende rode kast. Maar wel een uit een andere gemeente. En zo’n 24 maanden later hebben ze nog geen tijd gehad om er even een sticker met de juiste postcodes op te plakken.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter