Activiteiten
Wandelen met Mooi Voorburg in Vreugd en Rust

Deze zomer organiseert Mooi Voorburg weer rondleidingen in het Park Vreugd en Rust aan het Oosteinde in Voorburg. Tijdens een wandeling van ongeveer een uur vertelt een gids over de geschiedenis van de Buitenplaats en zijn bewoners. En over de, deels al gerealiseerde, plannen voor de revitalisering van het Zocher-park.

De wandelingen staan gepland op vrijdag 13 augustus, woensdag 18 augustus, vrijdag 27 augustus, woensdag 1 september en vrijdag 10 september. De wandelingen beginnen telkens om 14:00 uur vanaf het Tennispaviljoen in het park, Oosteinde 3-5 (Bistro Green House Vreugd en Rust). Belangstellenden kunnen zich voor deze (gratis) wandelingen opgeven via info@mooivoorburg.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter