Nieuws
Politie verloste gevallen vrouw
De politie heeft zondag een vrouw geholpen, die na een val hulpeloos in huis lag. Eén van de agenten: ,,Zondag kregen wij de melding dat een medewerker van de thuiszorg voor een dichte deur stond van een vrouw die zojuist op de alarmknop had gedrukt. Samen met de ‘gemeentesleutel’ gingen wij ter plaatse. Wij werden opgevangen door een medewerker van de thuiszorg. Zij vertelde ons dat de ruit van de voordeur van de bewoonster al eerder voor de hulpverlening was verbroken. Hierdoor zat er nu een spaanplaat voor het ruitje.”
,,De buren hadden geen sleutel. Ik trok de spaanplaat met spijkers en al los van de voordeur. Ik maakte contact met de bewoonster, die aangaf dat zij gevallen was en in de keuken lag. Omdat de ruit nog verbroken was, kon ik met mijn arm door het gat van de ruit, de deur van binnenuit openen.
Binnen in de woning was mevrouw inderdaad gevallen in de keuken. Wij hebben de zorg van de vrouw overgedragen aan de medewerkster van de thuiszorg. Voordat wij de woning verlieten, plaatste ik de spaanplaat vakkundig weer voor de verbroken ruit. Wij registreren onze zorgen omtrent de bewoonster richting Meldpunt Bezorgd.” (foto politie LV)
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter