Nieuws
Opknapbeurt flatwoningen nadert finale

BAM wonen is alweer een jaar bezig met de renovatie en verduurzaming van 270 woningen aan de Burgemeester van Duyvendijklaan en Velthuijsenlaan in Leidschendam. Inmiddels zijn twee van de drie woonblokken gereed. De bewoners wensten een veiligere leefomgeving. Daarom zijn de entreehallen veiliger gemaakt en worden de voordeuren vervangen door inbraakbestendige deuren. Op verzoek van bewoners worden de gevels in dezelfde stijl geschilderd als bij de oplevering in de jaren 60. De woningen worden beter geïsoleerd en de beglazing vervangen door HR++ glas. Daarnaast komen er zonnepanelen op het dak. Deze maatregelen zorgen voor een hoger comfort in de woning. Daarnaast mogen de bewoners een nieuwe keuken en badkamer uitzoeken als deze aan vervanging toe zijn.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter