Activiteiten
Meldt uw activiteit tijdens de Week tegen Eenzaamheid
Het voorkomen en bestrijden van eenzaamheid is een belangrijk thema binnen de gemeente. Door de coronacrisis is dit alleen maar nóg belangrijker geworden. Daarom is er extra aandacht voor de Week tegen Eenzaamheid (30 september tot en met 7 oktober).

Om inwoners te motiveren om sociale contacten op te (blijven) zoeken, inventariseert de gemeente welke activiteiten er tijdens de Week tegen Eenzaamheid plaatsvinden. Georganiseerd door ondernemers, organisaties, (wijk)verenigingen of burgerinitiatieven. Deze activiteiten willen ze voorafgaand aan de themaweek extra onder de aandacht brengen. Het gaat dan zowel om reguliere als extra activiteiten, waarbij ontmoeting centraal staat. Denk aan activiteiten rond koken, eten, sport & spel, bewegen, creativiteit of kunst & cultuur, workshops of trainingen.

Doet u mee? Deel dan ook uw activiteit  via www.lv.nl/tegeneenzaamheid (foto gemeente LV)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter