Nieuws
Duitsland- Nederland in Kakafonie

Ook deze zondag worden er gasten verwacht in het radioprogramma Kakafonie bij Omroep Midvliet: Monique Heegen en Geert Gerrits.

Om 12:30 uur komt Monique om haar nieuwe, Duitstalige,  single te laten horen. Bij het verschijnen van haar laatste productie ‘Als de morgen weer ontwaakt’ werd al verklapt dat er ook een Duitse versie zou verschijnen. Monique, die inmiddels een zeer uitgebreid Duits coverrepertoire heeft opgebouwd, koesterde al heel lang de wens om hier een eigen single aan toe te voegen. Met ‘Wenn der Morgen wieder lacht’ is deze wens in vervulling gegaan. Het nummer is te downloaden en te streamen via de bekende portalen en de  videoclip is te bewonderen op Youtube.

Geert Gerrits is om 13:30 uur aan de beurt. Zien nieuwe plaat heet ‘Cindy’. Geert is al een tijdje bezig in de muziek en heeft voor de trouwe aanhangers van het Nederlandse (piraten)lied al veel mooie nummers gemaakt. Bij de vorige single ‘Luister naar je hart’ koos voor Geert een nieuwe sound en die heeft hij meegenomen naar deze gloednieuwe plaat.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter