Activiteiten
Nederlandse taalles in kleine groepjes bij Woej

Anneke de Lange van welzijnsorganisatie Woej wil een bericht delen: ,,Wilt u Nederlands leren spreken én weten wat er in het nieuws en in Nederland gebeurt? Dan is de wekelijkse taalles van Woej een goede manier om dat te bereiken. Samen met de andere cursisten verhoogt u uw spreekvaardigheid. De vrijwilligers Nederlandse taalles van Woej maken gebruik van verschillende lesmethodes en boeken om de lessen te geven. Ook het nieuws komt  vaak aan bod. Zo kunt  u meer te weten komen over de Nederlandse cultuur.”

Vanaf september starten de lessen weer op de wijk- en dienstencentra van Woej. Deze lessen vinden plaats in kleine groepjes. De taallessen richten zich op beginners en licht gevorderden. Naast taallessen zijn er in de wijk- en dienstencentra nog veel andere activiteiten waar men  aan mee kan doen om de Nederlandse taal te oefenen.

De lessen starten vanaf 1 september en vinden elke week plaats. De lessen duren een uur. Men kan terecht op dinsdag- en woensdagochtend in wijk- en dienstencentrum De Groene Loper tussen 9:30 en 12:00 uur. En op dinsdag- en donderdagochtend tussen 9.30 en 12.00 uur en woensdagmiddag tussen 13.00 – 15.30 uur in wijk- en dienstencentrum De Plint.

Wilt u meedoen? U kunt u inschrijven bij  de wijk- en dienstencentra: De Plint, Prins Frederiklaan 7 in Leidschendam en De Groene Loper, van Royenstraat 2 in Voorburg.

,,Wilt u eerst meer informatie? U kunt contact opnemen via telefoonnummer 070 – 205 47 50. Wij zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 9.00 en 13.00 uur. Of stuur een mail naar info@woej.nl U kunt ook langs komen op een van onze locaties”, aldus Anneke de Lange.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter