Nieuws
Emotionele ontmoeting bij eerste potje voetbal

Fred Beukers, sinds vele jaren lid van Forum Sport en daarvoor Devjo, gaf afgelopen zonnige zaterdag, de oefenwedstrijd van Forum Sport tegen zaterdag tweedeklasser Te Werve emotionele glans. Fred bekend als de toegangscontroleur is even voor de coronatijd getroffen door ALS. Een wens was het eerste te zien spelen en vele Forum vrienden te ontmoeten. Als de luidruchtigste supporter met harde stem: “ze weten het niet”  is Fred verbonden met Forum Sport. De Voorburgse voetbalwereld wenst Fred en zijn vrouw Marjan veel steun.

Het was de eerste oefenwedstrijd van Forum Sport voor het nieuwe seizoen. Het trainersduo den Turk- L’Ami van Forum Sport alsmede trainer van Oostrom Soede van Te Werve gebruikten dit duel vooral om zoveel mogelijk spelers aan het werk te zien. De 1e helft speelden er aan beide kanten de meeste potentiële basis spelers.

Forum Sport was de iets betere ploeg en kwam in de 19e minuut op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Pierre Bom. Er waren voldoende mogelijkheden om de voorsprong te vergroten maar het vizier bij de voorwaartsen stond niet op scherp. Ook Te Werve kreeg kansen. De technisch vaardige ploeg voerde de combinaties soms net te ver door waardoor op het laatste moment de aanval werd afgebroken.

Na rust aan beide kanten veel invallers. Bij Forum Sport zelfs 9. Het spel werd er wat rommeliger door. Nog twee doelpunten aan Voorburgse kant. Zij kwamen op naam van Orlando Agues Ribeiro 72e minuut en 79e minuut, assist Martijn Brummer. Vlak voor tijd scoorde Te Werve tegen. De goed leidende scheidrechter Wim Hoonhoudt floot na precies 90 minuten voor het eindsignaal waarna de aanwezige toeschouwers nog volop van het mooie weer konden genieten. (Met bijdragen van Frans Smits en Jean Nederlof. Foto Ap de Heus)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter