Nieuws
Linosneden van monumenten in Leidschendam-Voorburg

Speciaal voor Open Monumentendag hebben beeldend kunstenaars Mariska Mallee en Ben Stolk een serie linosneden uitgebracht van monumenten in Leidschendam-Voorburg. Door de kunstenaars zijn markante plekken uitgekozen en verwerkt in een serie van 6 linosneden met de titels: Molens, Parken, Neherlab, Kerkstraat, Sluis en Huygens’ tuin.

Deze zijn genummerd, gesigneerd en voorzien van een beschrijving in bewaardoos. De serie wordt in een kleine oplage van 100 stuks gedrukt op wit papier, formaat 21 x 30 cm.

De serie lino’s wordt op 11 september tijdens de opening van Open Monumentendag aangeboden aan wethouder van kunst en cultuur Astrid van Eekelen. De opening vindt plaats om 10.00 uur bij Molen De Vlieger in Voorburg. De kunstenaars zelf zijn tijdens Open Monumentendag op 11 september aanwezig op het erf van Villa Klein Rusthof op het Oosteinde in Voorburg. Dan zijn de zes prenten in een doos of per los exemplaar te koop.

De prijs voor de serie van 6 lino’s in feestverpakking is bij voorinschrijving € 125,-.  Na 11 september is de prijs € 145,- in de vrije verkoop.
Losse verkoop van de prenten is mogelijk. De prijs per prent is € 35,-.

Bestellen van deze serie linosneden kan door overmaking van € 125,-  (€ 35,00 als het een losse prent betreft) op banknummer NL98 INGB 0002 0888 97 t.n.v. Gusto-Ateliers Den Haag, onder vermelding van linosneden Leidschendam-Voorburg of de titel van de losse prent. U kunt de lino’s ophalen in het atelier van Mariska of Ben, Torenstraat 1c/e, Rijswijk. Wilt u ze thuisgestuurd hebben, mail dan uw adres naar benjjmstolk@kpnplanet.nl De portokosten bedragen € 6 per bewaardoos of € 2 per prent.

 

.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter