Nieuws
Bizarre autobrand

De politie doet onderzoek naar een bizarre autobrand, gisterochtend aan het Meeslouwerpolderpad, het fietspad tussen natuur- en recreatiegebied Vlietland en de A4. Om 06.12 uur kreeg de brandweer een melding dat langs dat pad een auto in brand stond. Ter plekke werd een wagen onderaan het talud aangetroffen die in lichterlaaie stond. Er was niemand in of bij het voertuig aanwezig. Nadat de vlammen geblust waren bleek de wagen een Poolse kentekenplaat had doch deze was vals. De bestuurder moet vanaf de Kniplaan het pad zijn opgereden. Verderop is de wagen door onbekende oorzaak kennelijk van het pad afgeraakt en het talud af gereden. Daarbij is de wagen tegen een hek van één van de stukken land aan de Meeslouwerweg tot stilstand gekomen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter