Nieuws
Appartementen in voormalig hotel

In het voormalige Hotel Centraal, Vlietweg 130, komen appartementen voor kort en lang verblijf. Het is de bedoeling om per 1 januari 2022 met de verhuur te starten. De bewoners zijn zelfvoorzienend. In het pand komt alleen een ondersteunende horecavoorziening van één vierkante meter. De eigenaar/verhuurder, Steinmetz/Dekort, heeft geen personeel in het pand. Er komt ook geen lobby. De appartementen zijn bedoeld voor mensen tussen 18 en 65 jaar. In het pand vinden nu sloopwerkzaamheden plaats. De zijvleugel is voor een deel afgebroken. Het oude terras verdwijnt ook. Steinmetz/Dekort verwierven Hotel Centraal eind 2020. Er was eerder dit jaar sprake van dat Infinitas Care Haaglanden in het pand jongeren die zorg en begeleiding nodig hebben, zou onderbrengen. Daar lijkt nu echter geen sprake meer van te zijn. Infinitas biedt alleen woningen in Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen aan.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter