Activiteiten
Nieuw bij Woej: bewegingslessen voor actief ouder worden

Binnenkort start een nieuwe cursus bij Woej: bewegingslessen voor actief ouder worden. Anneke de Lange van Woej weet er alles van: ,,Wilt u in het dagelijkse leven soepel, veilig en stabiel bewegen? Het vertrouwen en plezier in bewegen hervinden? Stress en slijtage van de gewrichten verminderen? En uw zelfredzaamheid behouden en vergroten? Dan is deze cursus geschikt voor u. Het lichaam ontwikkelt door de jaren heen bewegingspatronen die niet altijd gunstig zijn. Dat kan klachten geven. In deze cursus voor 55-plussers,  met als naam ‘regenererend bewegen in het dagelijks leven’, leert u daarmee om te gaan.”

,,In deze cursus van 10 bewegingslessen, is bewustwording van uw gewoontehouding(en) en manier(en) van bewegen de basis. U wordt begeleid bij het (her)ontdekken van betere beweegpatronen voor de dagelijkse bewegingen. Denk daarbij aan onder andere staan, lopen, balans, tillen, zitten, liggen en opstaan en vertrouwd worden met kleine valmomenten.”

,,Kom vrijblijvend naar de gratis proeflessen op de locaties van Woej. Maandag 6 september van 9.30 tot 11.00 uur in De Plint, Frederiklaan 7 in Leidschendam en donderdag 9 septembervan  9.30 tot 11.00 uur in De Groene Loper, van Royenstraat 2 in Voorburg. U hoeft geen goede conditie te hebben of lenig te zijn. We gebruiken eenvoudige oefeningen, waarin iedereen zijn eigen grenzen kan opzoeken. De enige vereiste is dat u zelfstandig kunt lopen. Meld u nu aan voor de proefles, er is een maximaal aantal deelnemers.”

Voor meer informatie kijkt u op: www.regenererendbewegen.nl Voor aanmelden en/of vragen: regenererendbewegen@gmail.com

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter