Nieuws
Sintvoorieder1 start het Sinterklaasseizoen 
De decembermaand lijkt nog ver weg, maar in het pakhuis van Sintvoorieder1 aan de Dokter Van der Stamstraat 4 in Leidschendam wordt met een team van vrijwilligers al hard gewerkt aan de voorbereidingen voor het Sinterklaasseizoen. De verwachting is dat nog meer gezinnen dit jaar een beroep moeten doen op de stichting voor een Sinterklaas cadeau, dus alle hulp is welkom.
Sinterklaas komt helaas niet overal zomaar langs. Voor kinderen in crisis- en opvanghuizen en kinderen waarvan de ouders afhankelijk zijn van de voedselbank is het niet vanzelfsprekend dat Sinterklaas op 5 december langskomt met een cadeautje. Sintvoorieder1 vindt dat niemand dit kinderfeest mag missen. Gelukkig delen heel veel mensen deze mening. Sinds de start van de Stichting in 2010 zijn wij van 1 ding zeker: samen krijgen we het voor elkaar.
In de afgelopen jaren heeft de stichting meer dan 10.000 cadeaus verspreid in regio Haaglanden en Amsterdam. Dat er behoefte is aan de stichting blijkt wel uit het feit dat er afgelopen jaar maar liefst 12.500 kinderen een cadeau pakket hebben ontvangen. De prognose voor dit jaar ligt nog hoger, want door de coronacrisis is het aantal mensen dat afhankelijk is van de voedselbank aanzienlijk gestegen.
Om het ook dit jaar voor elkaar te krijgen dat ieder kind een Sinterklaaskadootje ontvangt, kan men alle hulp goed gebruiken. Acties van scholen, instellingen of bedrijven om nieuw, of zo goed als nieuw speelgoed in te zamelen, particuliere acties met vrienden en kennissen maar ook het meehelpen met het inpakken van de kadootjes op de inzamelingsavonden als pakhuismedewerker. Er zijn talloze manieren om Sintvoorieder1 te helpen. Meer weten of wil je doneren? Kijk voor meer informatie op www.sintvoorieder1.nl, check de Facebookpagina en instagram of stuur een email naar info@sintvoorieder1.nl
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter