Activiteiten
Swing Away heeft vergunning binnen

Golfcentrum Swing Away, ook wel bekend als Pitch & Putt, kan een nieuw clubgebouw gaan bouwen. Men heeft daartoe vergunning van de gemeente ontvangen. Het huidige pand, De Star 51 in Leidschendam, moet daar verdwijnen voor toekomstige woningbouw. Het nieuwe clubhuis wordt 275 vierkante meter groot en 3,3 meter hoog. Het huidige clubhuis meet 600 vierkante meter. De nieuwe locatie ligt aan het bestaande parkeerterrein, naast het daar lopende fietspad, in het verlengde van de volkstuinen. De gemeente moet het terrein nog wel bouwrijp maken. Zo moet de afscheiding met het volkstuinencomplex verplaatst worden richting Vliet om plek te maken voor Swing Away. Het nieuwe clubgebouw moet plaats bieden aan 100 mensen. Het krijgt een houten buitengevel (kleur eiken) met grijze kunststof deuren en ramen. Voor de bouw is ongeveer een jaar uitgetrokken.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter