Nieuws
Complete woonwijk in wording

Wie bereid is om eens tot het eind van de Bruinings Ingenhoeslaan in Voorburg te wandelen of fietsen, ziet daar een complete woonwijk in wording. Zelfs in de bouw vakantie is doorgewerkt om iedereen straks aan een fraaie standswoning of -appartement te helpen. Het project Park 070 verrijst op de plek waar vroeger het grootste kantoorgebouw van Nederland stond: het CBS.

De woningen en appartementen zijn ontworpen door de Architektenkombinatie uit Den Haag. Landschapsarchitect Copij uit Utrecht gaf de twee centrale binnentuinen en de omliggende parkzone vorm. Park ’t Loo loopt straks naadloos over in het groen van de nieuwe wijk. Park070 wordt gasloos, autovrij, er komen negen elektrische deelauto’s en negen e-bikes die de bewoners kunnen delen. Ze worden opgeladen met stroom van de zonnepanelen van de woningen. De bouw is naar verwachting in de loop van volgend jaar gereed.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter