Activiteiten
G-sportdag voor mensen met geestelijke beperking

Op zaterdag 4 september organiseert het samenwerkingsverband voor inclusief Sporten & Bewegen Regio Haaglanden gezamenlijk een G-sportdag. Tijdens deze dag staat sporten voor mensen met een verstandelijke beperking centraal en kunnen deelnemers vanaf 16 jaar verschillende G-sporten uitproberen. Zo is er korfbal, hockey, volleybal, zumba, karate en voetbal en zijn er leuke sport en spel activiteiten, knutselen, dansen en spellen te doen. De dag wordt feestelijk afgesloten met een zanger.

De samenwerkende gemeenten uit de regio Haaglanden willen het sporten voor mensen met een verstandelijke beperking stimuleren en organiseren dan ook gezamenlijk de G-sportdag. Sportaanbieders uit de verschillende gemeenten met aanbod voor deze doelgroep laten deelnemers op deze dag kennis maken met hun sport. Deelnemers die enthousiast zijn geworden op de G-sportdag kunnen zich aanmelden bij de deelnemende vereniging(en) om te gaan sporten.

Deelname aan de sportdag is gratis en men krijgt een na afloop een goodybag met informatie mee. Het tijdstip van het event is van 10.00-15.00 uur en de locatie is Sportpark Refleks in Rijswijk, Schaapweg 2D. Aanmelden doe je via: j.lubis@sportiefplus.nl of via 06 – 4674 6767.

Bent u benieuwd wat er aan aangepast sportaanbod in de gemeente Leidschendam-Voorburg en aangrenzende gemeenten te doen is? Kijk dan op Unieksporten.nl en vind met de sportzoeker een sport die bij u past. Meer informatie? Neem dan contact op met Combinatiefunctionaris Aangepast Sporten, Joyce van der Sloot via joyce.vandersloot@senw-lv.nl of via 06 – 3488 0026. (foto SenW)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter