Nieuws
Laatste Baanbreker Zomereditie op Midvliet

Donderdag 26 augustus kan men tussen 21:00 en 22:00 uur op Midvliet FM luisteren naar de laatste Baanbreker Zomereditie. In dit luchtige programma vol zomerse muziek wordt teruggeblikt op vijf beroepen die in de afgelopen vier jaar in Baanbreker besproken zijn. Naast een korte impressie van het beroep zal ook het favoriete plaatje van het betreffende Interessante Beroepen Persoon te horen zijn.

Donderdag kan men de volgende beroepen en personen verwachten: slager Jean Scholten; fashionmodel Gigi Springer; reumaconsulente Bonita van der Voort; zangdocent Marian Pijnaker en postbode Mavis  de Zeeuw. Vanaf donderdag 9 september kunt u op de donderdagavond de reguliere Baanbreker beluisteren, met hierin het Interessante Beroepen Persoon, de Kettingvraag, de Ultieme werkplaat en het laatste arbeidsnieuws.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter