Nieuws
Stremming scheepvaart Sluis Leidschendam

Vanaf maandag 30 augustus tot en met vrijdag 3 september heeft het scheepvaartverkeer grote moeite om door de Sluis in Leidschendam te varen. Wegens werkzaamheden is er geen scheepvaart mogelijk tussen 07.00 en 10.00 uur, 11.00 en 13.00 uur, 14.00 en 15.30 uur en tussen 16.30 en 18.30 uur. Dat geldt voor alle dagen in de genoemde periode.

Wat er aan de Sluis, in beheer bij de provincie Zuid-Holland, moet gebeuren is onduidelijk. De provincie noch de gemeente Leidschendam-Voorburg hebben enige informatie over de stremming gegeven. Alleen op vaarinformatie.nl van Rijkswaterstaat is de aankondiging te vinden. Of de stremming van het scheepvaartverkeer ook consequenties heeft voor het normale verkeer dat via de Sluisbruggen de Vliet oversteekt is onbekend. Aan te nemen valt dat gedurende de perioden dat de schepen de Sluis wel kunnen passeren, de bruggen vrijwel permanent open zullen staan gezien het aanbod van boten.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter