Activiteiten
Deze week Leidse Hooitocht

Van donderdag 26 tot en met zondag 29 augustus van 10.00 tot 16.00 uur vindt ‘De Leidse Hooitocht’ plaats, het leukste natuuravontuur van Leiden. De Hooitocht door polderpark Cronesteyn – ingeklemd tussen Vliet, spoorbaan Leiden-Alphen, A4 en N206 – leidt langs spannende natuuractiviteiten, verspreid door het hele park.

Als gezin of groep, zoals BSO of kinderfeestje, boek je online en kies je een tijdstip waarop je van start wilt gaan. Tijdens deze tocht door Cronesteyn, valt er van alles te doen en te beleven. Zo kan je bijvoorbeeld uilenballen pluizen, op bezoek bij de imker, je eigen thee verzamelen en maken of een roeitocht maken over de Vliet. Sommige activiteiten kun je zelf doen, bij andere staan experts om je te helpen of uitleg te geven.

Het startpunt bevindt zich aan het einde van het Polderpad in het park zelf. Uiteraard zijn alle activiteiten coronaproof en handhaaft de organisatie de regels van het RIVM. Tickets zijn € 5,00 per persoon en moeten vooraf geboekt worden via: www.leidsehooitocht.nl (foto Buro JP)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter