Nieuws
Vraagtekens rond sloop Totalkantoor

Boverhoff sloopwerken uit Heerde (Gelderland) is al geruime tijd bezig met de interne sloop van het voormalige Totalkantoor aan het Oosteinde op de grens van Voorburg en Leidschendam. Het pand moet plaats gaan maken voor woningbouw. Boverhoff zelf noemt het project echter niet op de eigen site. Voor zover is na te gaan is er voor de sloopwerken ook geen vergunning verleend door de gemeente. Desgevraagd is de gemeente ook na vier dagen niet in staat aan te geven of er een sloopvergunning is gevraagd en/of gegeven, de data die daarbij horen en publicatie op de site overheid.nl Zonder publicatie is er ook geen mogelijkheid geweest tot het maken van bezwaar tegen de sloop. Borghese Real Estate wil ter plekke, en op het voormalige parkeerterrein achter het gebouw aan de Nieuwe Havenstraat, 296 nieuwe woningen bouwen waarvan 47 in de sociale sector.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter