Nieuws
Wegafsluiting Rodelaan en Prins Bernhardlaan

Vanaf maandagavond 6 september tot en met vrijdagochtend 10 september vinden in Voorburg asfalteringswerkzaamheden plaats aan de Rodelaan tussen de Prins Bernhardlaan en de Mgr. Van Steelaan, en aan de Prins Bernhardlaan tussen de Rodelaan en de St. Martinuslaan. Verkeer moet rekening houden met vertraging.

De werkzaamheden vinden gefaseerd plaats en alleen ’s avonds, ’s nachts en in de vroege ochtend, tussen circa 19.00 en 5.00 uur. Hiervoor is een vergunning verleend. Met name de eerste nachten is geluidshinder mogelijk vanwege het wegfrezen van het asfalt.

De Rodelaan is tussen de Prins Bernhardlaan en de Mgr. Van Steelaan afgesloten voor al het verkeer (met uitzondering van hulpdiensten zoals brandweer en ambulance), en de Prins Bernhardlaan is dat tussen de Rodelaan en de St. Martinuslaan. Ook parkeren is niet mogelijk. Bewoners en bezoekers worden gevraagd te parkeren in de achterliggende straten. Verkeersregelaars leiden het verkeer in goede banen en via verkeersborden zijn omleidingsroutes te volgen.

Indien de werkzaamheden door weersomstandigheden niet mogelijk zijn, wordt het werk verplaatst naar een andere, nader te bepalen week. (foto gemeente LV)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter