Nieuws
‘Sfeervol programmaatje’

Achter de schermen wordt gewerkt aan een ‘sfeervol programmaatje’ voor de Vlietdagen op 25 en 26 september. Vanwege coronamaatregelen is het echter de vraag wat er in de praktijk mogelijk is. Waarschijnlijk nog deze week zal een vergunning voor het evenement worden aangevraagd. Daarnaast is het oordeel van de hulpdiensten van belang.

Dat heeft Peter Boelhouwer, directeur van DB Evenementen, te kennen gegeven. DB Evenementen is door de gemeente ingehuurd om de Vlietdagen vorm te geven.

Behalve het stadsontbijt en de culinaire armada, waarover Vlietnieuws gisteren al berichtte, staan nu de volgende programma-onderdelen in de planning: wandelend entertainment, block jam voor de jeugd in Voorburgs park Vreugd en Rust, vlootschouw aan de kade met ‘open schip’, (eventueel) braderie Damlaan Leidschendam.

Verder wil de organisatie een koppeling van Vlietdagen met evenementen die inwoners in het kader van Burendag (24-26 september) organiseren, tot stand brengen. Hoe die eruit komt te zien wordt nog nader bekend gemaakt.

Een woordvoerster van de gemeente verklaarde het volgende over de stilte rond de Vlietdagen waarover Vlietnieuws gisteren berichtte: ‘De Vlietdagen gaan gewoon door maar wel een kleinschalige versie ervan door de corona. Het programma is nog niet helemaal bekend, vandaar dat het nog niet op de site LVVerrast vermeld staat. We zijn hier al druk mee bezig’.

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter