Nieuws
‘Uitblijven vergunning kost sloper handenvol geld’

Een bijzondere reactie naar aanleiding van het artikel, gisteren op Vlietnieuws, over het uitblijven van de sloop van het vroegere Total-gebouw, Oosteinde op de grens van Voorburg en Leidschendam. Frans Raafs schrijft: ‘Een medewerker van Boverhoff vertelde mij dat de Gemeente nog geen sloopvergunning heeft afgegeven. Dat kost het bedrijf handen vol geld. De werknemers van Boverhoff kunnen dus niet verder. Voor de omwonenden is dit ook geen pretje want die blijven tegen een troosteloos leegstaand gebouw aankijken terwijl er door de Gemeente al heel lang niets aan de omgeving wordt gedaan’. Ook andere omwonenden van het gebouw maken melding van overlast door het half ontmantelde gebouw, op de plek waarvan woningbouw is gepland.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter