Activiteiten
Peuter voorlezen hervat bij bibliotheek

Het peuter voorlezen begint bijna weer, meldt de bibliotheek. ‘Vanaf de eerste week in september is het peuter voorlezen terug  en bent u met uw (klein)kind weer van harte welkom om te komen luisteren naar een mooi verhaal uit één van de prentenboeken. Eén kaartje reserveren per gezin/groep is verplicht en kan via de website of bij de informatiebalie.

Het gezellige peuter voorlezen is altijd een groot succes bij kleintjes van 2 tot 4 jaar. Ze kijken mee naar mooie prentenboeken en luisteren naar verhalen van een ervaren voorlezer. Voorlezen is goed voor de taalontwikkeling, het stimuleert de fantasie, brengt rust en regelmaat en is vooral erg leuk. De dynamiek is ontspannen, gezellig en de boeken die worden voorgelezen zijn erg populair onder de kleinste lezers.

Komt u met uw (klein)kind vaker naar het peuter voorlezen? Vraag dan bij de voorlezer om een spaarkaart. Elke keer dat u bij het voorlezen bent, krijgt uw (klein)kind een stempel. Bij een volle spaarkaart krijgt uw (klein)kind een kleinigheidje.

Ben je erbij op woensdag 1 september in Voorburg of vrijdag 10 september in Leidschendam? Het peuter voorlezen vindt om de week plaats. In Voorburg is dit op de woensdag, in Leidschendam op de vrijdag. De voorleestijden zijn: van 10:00 uur – 10:20 uur en van 10:30 uur – 10:50 uur. Gratis kaartjes zijn nu verkrijgbaar’. (foto bibliotheek aan de Vliet)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter