Activiteiten
GroenLinks priknick op zondag 29 augustus

GroenLinks houdt weer een priknick een wel op zondag 29 augustus vanaf 11 uur in het Corbulopark in Voorburg. De verzamelplaats is naast de speeltuin bij de basisschool De Parachute. Naast dat het gezellig is om samen te picknicken, wil GroenLinks hiermee ook bijdragen aan een schoon Leidschendam-Voorburg.

Eerst zal het park worden schoongemaakt zodat er gegeten kan worden in een afvalvrij park. Voor de benodigde middelen (handschoenen, grijpers etc.) wordt gezorgd. Nadat de buurt is opgeschoond, wordt er samen gegeten in het park. De bedoeling is dat iedereen zelf wat te eten meeneemt.

Iedereen is van harte welkom, men hoeft geen lid te zijn van GroenLinks. Aanmelden kan door een mail te sturen naar secretariaat@groenlinksleidschendamvoorburg.nl Uiteraard wordt er rekening gehouden met de corona regels en zal de priknick op 1,5 meter afstand van elkaar plaatsvinden. (foto Henk Knoester)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter