Nieuws
Nieuw onderzoek buurtbewoners Mall

De gemeente gaat omwonenden van de Mall opnieuw bevragen over de parkeeroverlast door Mall-bezoekers en maatregelen die daar tegen genomen kunnen worden. Dat gebeurt nog voor de jaarwisseling. De gemeente is niet tevreden met de uitkomsten van een soortgelijk onderzoek dit voorjaar. Toen spraken omwonenden zich uit voor invoering van een blauwe zone dan wel parkeren met vergunning.

Volgens wethouder Astrid van Eekelen heeft het eerdere onderzoek onvoldoende informatie’ opgeleverd. ,,Zo’n blauwe zone en parkeervergunningen gelden het hele jaar door en daarom moeten we samen met de bewoners goed kijken of dit opweegt tegen het voorkomen van de overlast’’, aldus de wethouder in een interview met Stadszaken. Het standpunt van de wethouder betekent dat de huidige coalitie geen maatregelen meer neemt doch dat overlaat aan de opvolgers die na de gemeenteraadsverkiezing van maart 2022 aantreden.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter