Nieuws
Wegen dicht dit weekeinde

Vanaf vanavond 21.00 uur tot maandag 30 augustus 05.00 uur is de tunnel in de Rotterdamsebaan onder de Vliet door, dicht. Dit vanwege het aanpassen en testen van computersystemen in de wegverbinding tussen A4/A13 en Den Haag Binckhorst. Alle verkeer wordt omgeleid via de A4/A12, afrit Voorburg (Den Haag in), dan wel de oprit van de A12 in Voorburg (Den Haag uit).

De A44 is vanaf vanavond 22.00 uur tot maandag 30 augustus 05.00 uur in beide rijrichtingen tussen de N14 bij Wassenaar en de N206 bij Leiden afgesloten. Rijkswaterstaat voert dan algemeen onderhoud uit aan de verlichting op de A44 bij Wassenaar en brengt nieuw asfalt aan bij Leiden. Houd rekening met mogelijk meer verkeer op de N14. (foto gemeente LV)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter