Nieuws
Meer dan 10.000 nieuwe studenten in Den Haag

Met meer dan 31.000 (voltijd)studenten is Den Haag de jongste en snelst groeiende, internationale studentenstad van Nederland. De aankomende weken starten meer dan 10.000 nieuwe studenten hun studie aan een van de 7 hogescholen en universiteiten. Zij leren het studentenleven kennen via de gloednieuwe app Student Radar, dé mobiele hotspot voor en door Haagse studenten. In deze app vindt men een agenda met alle leuke dingen die er te doen zijn voor studenten. Bijvoorbeeld die stedelijke introductieactiviteiten. Ook de leukste studentenlocaties vind je hier én aantrekkelijke Haagse studentenkortingen.

Verder zijn er introductie evenementen:

-Vrijdag 3 september: ontdek Den Haag met de Treasure Hunt,

-Vrijdag 10 september: nog een kans om mee te doen aan de tweede Haagse Studenten Sportdag.

Vanwege coronamaatregelen is de Sociëteiten kroegentocht tot nader order uitgesteld. Overigens zijn deze activiteiten nog maar het begin van het stedelijke studentenintroductieprogramma. Er volgt onder andere een Haags studentenfestival van 20-28 november.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter