Activiteiten
Tafeltennisvereniging VVV viert 75 jarig jubileum

Woensdag 1 september is het 75 jaar geleden dat VVV is opgericht. Dit heugelijke feit wil de vereniging niet ongemerkt voorbij laten gaan. In plaats van één groot feest te geven is besloten om er een feestjaar van te maken. Men gaat van start op 1 september met een receptie voor genodigden. Hierna zijn er, gedurende het jubileumjaar, verschillende jubileum activiteiten. Zie hiervoor de website (www.ttv-vvv.nl)  en Facebook pagina.

Het eerste evenement is een Tafeltennis speeltuin voor de jeugd op zaterdag 4 september. Je hoeft hier voor geen lid te zijn van VVV. Dus lijkt het je leuk kom dan samen met je broer, zus, vriendje of vriendinnetje. Dit gezellige evenement is voor de jeugd gratis toegankelijk. Uiteraard zijn ouders en/of begeleiders welkom om te komen kijken.

Voor meer informatie over tafeltennis, de snelste balsport ter wereld, kan men altijd binnen lopen bij clubgebouw ‘De Batstee’,  Van Ruysdaellaan 95 in Leidschendam.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter