Nieuws
Verbakel Mode houdt jubileumweek

Nieuws uit Winkelcentrum De Julianabaan in Voorburg: ‘Al meer dan 100 jaar staat Verbakel Mode voor u klaar. De winkel bevindt zich ook al 60 jaar op de Julianabaan. In Augustus 2011 heeft Ellis Holst-Verbakel de winkel overgenomen van haar vader. Ellis is de 3e generatie van haar familie die de winkel doorzet. Dit betekent dat Ellis precies 10 jaar geleden het stokje overnam, en dat moet gevierd worden’. Daarom is het vanaf zaterdag 4 september tot en met zaterdag 11 september jubileumweek bij Verbakel mode. Ellis voegt daar aan toe: ,,Persoonlijke aandacht staat op nummer 1 en u kunt altijd rekenen op persoonlijk en eerlijk advies. Uiteraard hebben wij tal van activiteiten om deze mijlpaal feestelijk te vieren.”

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter